Laman Global:  Log Masuk Ahli  Daftar

Teknologi Informasi

information technology

Teknologi Informasi sangat penting bagi sesebuah sistem korporat terutamanya dalam zaman globalisasi ini, ia memainkan peranan penting dalam menyokong dan membawa syarikat ke zaman yang baru dan canggih.

Kami komited untuk membina alam informasi yang stabil melalui servis informasi dan Aplikasi serta teknologi yang canggih dan maju.

Laman web PHHP (www.phhp.com.my) merupakan laman sesawang yang pelbagai bahasa, ia juga berfungsi sebagai “Virtual Office” bagi pengedar-pengedar PHHP. Mereka dapat melakukan perdagangan mereka dengan membuat susulan terhadap keadaan perdagangan mereka melalui laman sesawang ini pada bila-bila masa.

PHHP menyediakan laman sesawang yang mesra pengguna, dan berfungsi bersesuaian dengan konsep laman sesawang ini. Semua ini membolehkan PHHP untuk menyokong rakan-rakan PHHP dengan sepenuhnya.

Langkah dan Pelaksanaan Sistem Keselamatan PHHP

Stabiliti, keselamatan dan pelaksanaan sistem merupakan perkara yang penting bagi kami. Sistem dan perdagangan E kami dilindungi oleh keselamatan yang berteknologi tinggi, Kami juga sentiasa menaik taraf dan fungsi sistem bagi memastikan fungsi kami sentiasa dalam keadaan stabil, boleh digunapakai dan bermutu tinggi. Semuanya bertujuan bagi memberikan servis yang sesuai untuk rakan-rakan PHHP yang berada di mana-mana sahaja.

Search